2023 HD
Godzilla Minus One (2023) Türkçe Altyazılı izle
Tüm Bilgiler
Godzilla Minus One (2023) Türkçe Altyazılı izle 2023 HD 
Türkçe Altyazı
Ölümü birçok kez aldatmış gibi hisseden ve hayatta kalan kamikaze pilotu Shikishima, Odo Adası’nda birçok savaş uçağı mühendisiyle birlikte devasa bir canavarın saldırısına uğrar. Shikishima’nın, canavarın dikkatini dağıtmayı başaramaması nedeniyle mühendisler ölür ve bu yüzden ezici bir suçluluk duygusuna kapılır. Artık kişisel bir görevde olan Shikishima, Godzilla olarak bilinen canavarı nihayet alt edebilmek için büyük bir gazi grubuyla iş birliği yapar.
  • 720P
  • 12
  • 0
Napoleon (2023) Türkçe Altyazılı izle
Tüm Bilgiler
Napoleon (2023) Türkçe Altyazılı izle 2023 HD 
Türkçe Altyazı
Napolyon filmi, Fransız İhtilâli sonrası çalkantılı günler yaşayan Fransa’da Napolyon’un sıradan bir askerden, Fransa İmparatoru’na kadar yükselişinin hikayesini konu ediyor. Film aynı zamanda Bonaparte’ın eşi Josephine ile yaşadığı evliliği de gözler önüne seriyor. Bonapart, tek gerçek aşkı Josephine ile olan bağımlılık yaratan, değişken ilişkisinin prizmasından geçerek iktidara gelmek için amansız bir yolculuğa çıkar.
  • 720P
  • 16
  • 0
Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden movieclup.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.Google arama motorunun sitemizi daha iyi ve hızlı bir şekilde taraması için Sitemap (Site Haritası) kullanıyoruz. Sitemize yeni eklenen içeriklerin kolayca takip edilebilmesi için web sayfası bildirimcisi RSS Feed kaynağımıza abone olabilirsiniz. movieclup.com - ONLİNE FİLM İZLE | ONLİNE DİZİ İZLE.

FULL HD FİLM İZLE | TEK PART FİLM İZLE

Full Film

Film Seyret